Melor'z FotoPage


My name: Melor Indah
My Fotopage: http://melorinda.fotopages.com/
About me: Makes our life happy!
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: PowerShot S1
Canon
Friends:
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ibu NadNaj
Latest entry:Syawal 1429H di Bradford
Assamualaikum w.b.t Sudah berkurun lamanya hamba x meng'update' fp ni. nak kata bz, dok la bz sesangat,hanya sifat kemalasan diri saje. Entri kali ini lebih kepada sambutan Syawal di sini. Mula2 ingat sedih gila la beraya diperantauan tanpa keluarga tercinta. tetapi, alhamdulillah, kesedihan semua itu terubat dengan keakraban rakyat Malaysia di sini. perghh...penat tul beraya kat cni. Raya pertama je seharian pi umah kawan2.hehehhehe....waktu belajo dilupakan beberapa ari..hehhehee :P ..raya nya pasal..... View this Fotopage entry
Adik-adik
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Yana Bong
Latest entry:ayu and farid dah nikah!!!
i received a wedding invitation card from ayu and farid. sooo nice of them altho they know we are far away. wish them happiness and may their life will blessed by Allah another university love story that ended up in matrimony; macam kite dolu-dolu ...;-) alhamdullilah C O N G R A T U L A T I O N S ! View this Fotopage entry
hantaran dari farid
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map

© Pidgin Technologies Ltd. 2016