Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Sep-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
CUTI ESOK DITANGGUHKAN!

MMMMM nampak hajat dihati nak bercuti esok tak kesampaian.... well kerja dah memanggil-manggil so i must go to work.

hari ni tak jadi prepare untuk keberangkatan ke palembang tu. ditangguh ke hari esok. lagipun bebudak bz exam n practice untuk performance di sana nanti.
esok jugalah nak packing costume untuk
FESTIVAL FILEM ASIA PASIFIK.

Kemungkinan 27hb pagi ke KLIA dari ASK hingga 28hb aku bersama 17 orang pelajar yang antaranya akan jadi penyambut tetamu, jurusolek dan pembantu kostum. Mujur ada abg Ijat dan maybe Abg Mie yang ke sana juga , memandangkan abg Rosman kena ke Palembang urus kostum kat sana plak.

Mmmm nanti bebudak ni akan menyambut para tetamu yang terlibat di belakang tabir, depan tabir perfileman.... Aku tak taulah sapa yang datang nanti.

Aku:Kalo kena menyambut tetamu yang tiba awal pagi kat KLIA tu, jadi bebudak tu nak bersiap kol berapa Abg Man?
hehehe jawapan Abg Man: selepas Subuh lah Melor....
Aku : waaaaa awalnya?
Abg Man: hehe biasalah, dulu-dulu Abg Man pun kena gitu gaks....

Tak terbayangkan keadaannya nanti! Sedangkan nak show malam je, petang budak2 dah stand by, inikan pula pagi!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net