Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 24-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
ALO!!!

Mmmm hari ni iz a bz day... Bantu students tari readykan kostum kat UCSI esok pagi, setelah pagi tadi diorang wat show kat Perbadanan Kraftangan Malaysia, Jalan Conlay..... Nasib baiklah ada bebudak ni. Diorang readykan aku ngan Nasi Ayam... Yelah tak sempat nak kuar walau waktu lunch arini... mmm nak prepare untuk diorang gaks kan lah......

ni pun tak sure leh siapkan upload gambar zinie dan sheri...rasanya akan sambung dilain ari agiks.... kengkawan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net