Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
A JOURNEY 2 PAGOH- BORNEO & MATUL'S WEDDING!

din, cepatle bawak kak long gi kenduri borneo!
kul11.30am kita dah sampai long.cepat sangat.kita round dolu
11.40am... awal agi ni... kita pusing2 dulu din
akhirnya kita sampai gaks umah borneo, long...
ayah borneo:silalah masuk... eh dah makan ke?
makan tau jangan segan-segan
adik born: silalah masuk umah kitorang tengok pelamin erin
ntah... meh lah masuk jangan segan
mak born:mmm dah makan ke? tima kasih datang
aku pun masuk umah, nilah pelamin borneo
pelamin versi warna lain plak
bunga telur untuk tetamu
perkakasan untuk merenjis
akhirnya.... tiba juga pengantin di perkarangan...:)
alamak, ramainya orang.... seganlah bang
alaaaa rilexla... jap agi kita duduk plak...
mmm senyum, melor nak amik gambar kita tu
melor, cepatla amik gambar aku
ok born, ready. 1, 2, 3!
matul plak k!
ungu gitu
payunglah kitorang ni
antara barang yg aku jumpa di umah borneo, terharunya...dari eda
dari lina. dari aku dan intan tak kelihatan dlm gambar
posed lah erin
tetamu meriahkan majlis
nak kek ke?
bilala nak makan ni
dah lapar ni
makan jugak akhirnya
lepas ni kek plak
pikir pe plak tu
kejap ada
kejap takde
senyum matul :)
selamat pengantin baru!!!
SELAMAT PENGANTIN BARU BORNEO DAN MATUL

TAHNIAH DARIPADA AKU DAN WIRA..Berjaya juga kitorang sampai ke umah ko kat pagoh nun... ni gambar-gambar korang...Nanti ko pilihlah nak yang mana eh....

Kengkawan saksikanlah ye !


Di atas permintaan ramai, kumasukkan juga foto ni skarang juga....ada agiks sebenarnya.... nanti yer.. aku tengah pening, coz kena stay up till kul 2 ni nak tunggu upload foto ni....will be add some more guys!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net