Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
:( waaaa ari ni last day aku kat pulau perhentian....

BONDA 2TAHUN LALU... 18 MEI 2003@MONT KIARA
AKU DAN ADIK DI MONT KIARA 18 MEI 2003
6.42pagi...awal bangun
6.43pagi.. din? alahhh
6.49pagi.. itu pun kak long kejut!
:)
6.50pagi
6.52pagi dah cerah
ready long
nak amik gambar
ni....
sandal mel... bye2 perhentian, we gonna back :(
air ku sementara tunggu intan datang ambil di jerteh
adikku juga.... mana kak intan ni...
heheh ari ni kul 6 pagi aku dah melepak tepi pantai. dengar bunyi bot nelayan aje di dalam kegelapan tu... dan cuma nampak kelip-kelip lampu bot.... sumer orang masih tidur. aku sengsorang kat situ. kol 6.30 adik plak joint aku lepak tepi pantai. ingatkan nak tengok matahari terbit, tapi malangnye matahari tak kelihatan.. tetiba dah terang.... tertutup awan agaknya.... kul 7pagi aku nampak staf tunabay datang kerja....

hehehe apalagi aku main air agiks ler.... last day kan....

10pagi lepas packing, aku dan adik gi minum kat gerai 'Nia's cafe' pekena teh tarik dan teh halia kegemaran aku dan adik. mmm ujan renyai-renyai lak pagi ni. 11.30 pagi balik bilik amik barang dan check out....

heheh kali ni barulah staf kat reception tu tanya aku, tadi tu adik ke? heeheheh... iyelah, dah last day baru tanya plak.... hehe yelah baru smalam baru dapat boraks ngan receptionist tu, bukan borak apa pun. yang sebenarnya asyik kena diloyarburukkan oleh kengkawan dia kat cafe Nia tu ha!


tiba di darat kul 1.00pm. gi makan dulu dan lepak kat kedai makan tu sampai kul 2. pas tu kitorang gi perhentian bas kuala besut dan tunggu bas ke jerteh. 2.30 bas datang dan berbekalkan tambang rm1.40 bas transnasional kitorang sampai stesyen jerteh kul 3petang... waaaaaa.... melepak agiks kat kedai makan tunggu intan sampailah kul 5.30petang.... sambil diiringi hujan lebat. mmm nasib tak ujan lebat di pulau tu...

akhirnya intan tiba 5.30 dan kitorang gi makan agi di gerai depan stesyen bas jerteh... makan nasi goreng ikan masin dan teh ais... padahal dah nak demam ni....

pas makan kitorang gerak ke umah intan di setiu....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net