Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
AKU&WIRA DAH SAMPAI KUALA BESUT... PULAU PERHENTIAN HERE WE ARE!

lambatnyalah nak naik bot... ni asyik nengok bot parking je...
Mat saleh yg travel alone...1 bot ngan kitorang...
aku&adik... bila nak sampai pulau ni...
where your island adventure starts...
akhirnya dah dapat kunci chalet ku...:)
cozy nye katil....
hiasan dalaman...
dah amik dalam, amik luar chalet pulak
no. bilik pun sempat amik...
awan yang tak terpilu
apa dibalik batu-batu gergasi?
acara jejak tanah
mereka menyelam sambil minum air
tenang, damainya...
minumlah di cafe nia
antara lautan dan daratan
yeyey ada orang nak datang...
nak naik bot agiks.....
hanya kita berdua bermain...
gigi-gigi air
dari pandangan sebelah mataku
aktiviti menjala
kayak jangan tak kayak...
snorkeling gitu :O
alaamaak apa tu?
matahari perhentian tenggelam
pemandangan di perhentian kecil
adik, balik!
kan best kalo buleh berdiri di awan
nak ikut kitorang ke?
yummmy tak sabar nak makan malam kat sini!
bila awan dan langit bersatu...
merenung laut dan ikan di gigi air....
pantai menyepi...
dah melor balik..... dah senja jangan duk tepi laut....
dinner time!!!
lemon chicken+white rice+village fried rice! -apada translation!
makan din makan.... kak long belanja!
dah kenyang lepak kejap
kenyang orang belanja...
denpasar moon...oopss bukan, perhentian moon la! dah balik tidor
Aku dan adik sampai stesyen bas kuala besut lebih kurang jam 5pagi.... melepak kat pangkin bawah pokok yang rendang di dalam kegelapan menunggu agent Tuna Bay Resort.... kat tempat kitorang tunggu tu adalah beberapa bebudak kolej... ada sorang tu macam muka Dian Sastrowardoyo@Cinta tu. tapi aku rasa dia tu Chindian... tak tau lah diorang duk mana plak nanti. dan ada gaks grup bebudak lelaki bersama gitar-gitarnya... dan beberapa orang putih tua...

Tunggu punya tunggu tak muncul jugaklah cik Nora tu. padahal dah kul 6 pagi. Rupanya kitorang kena gi opisnye. yang sebenarnya sekangkang kera je. mmm alamak. opisnya tak buka lagi. so kena tunggulah staff baru yang dikatakan cik Nora. tak lama pas tu , sampailah orangnya. mulanya aku ingatkan itulah Cik Nora. laaaa Rupanya Cik Mimi...Mmmm kali ni aku salah teka lagi, orang Cina, tapi kusangka Melayu...hehehe.... mana taknya, cakap melayu biasa je...Yelah Cina terengganulah katakan.

aku dan adik gi sarapan dulu kat kedai tepi jeti kuala besut... makan laksam dan adik makan nasi lemak. 8.00pagi aku dan adik dibawa cik nora ke jeti tu... bayar duit taman laut dulu, pas tu tunggulah nak naik speed boat. 8.30 bila dah ramai orang baru kitorang naik bot, dan gerak....mmm dah lama aku tak naik bot. sonotnyer!!!

9.45am aku tiba kat perairan tuna bay... menjejaki pasir tuna bay... dan apalagi check in la... room 19&25.


aku dan adik berehat@tidur sampailah pukul 4 petang... maklumlah 2 hari sebelum tu aku tak puas tidur.... sementara tunggu Wira bersiap, aku lepak tepi pantai ler.... tengoklah foto2 yang aku amik kat sana ehhhh....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net