Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Mar-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Dear sinar n eda :)

DIA 1C-ITM SEGAMAT :)
GUYS FROM DIA 1
1997-DIA2C BERAYA DI UMAH EDA
SEPT 1997-LIME BERGAMBAR@BAIDURI LEPAS JAMUAN KELAS
AKU NGAN CLASSMATE LEPAS JAMUAN KELAS
1998-SMASA KENDURI KAWIN ABG BORNEO
1999-DIA 6C WIT CIK NADZIRA
1999-ALL DA DIA PART 6
1999-LIME N SURANG DI UMAH SURANG DI KOTA TINGGI



hai kengkawan!!! sham, ask kat jln tun ismail- betul2 blakang jkr- rasanya sham kerja situ dulukan. n bebetul sebelah padang merbuk. kiranya tengah padang merbuk dan jkr lah ni. ahad ni intan akan menikah dengan nafis, tunangnya. insyaallah melor akan sampai sana petang tu. yup, harap dapat lihat dia menikah. lunch sama? waaaa nak juga kita makan sama. tapi sham nun kat area jln pinang, mmm kalo ada monorel dari tempat kita boleh gaks p sana. cuma adalah 2 kali kita lunch ngan yang kat area masjid india. insyaallah kalo ada kelapangan kita akan update foto kengkawan ek. mmm ada barang untuk baby sham berdua, tapi bilalah agaknya melor dapat serahkan ek. jangan sampai tak muat sudahlah...

eda,
stakat ni kerjanya ok. aku hepi kat sini......
0) hmmm ngorat? mmmm waaaaaa baru nak kenal2, time lunch hari ni aku baru dpt tau, xde can. huh, melepas agiks aku.... hahhaahah... alaaa mostly orang kat sini sumer dah kawin le. student ramai lerrrrrr... tapi adiks2lah.... ihkhikhk giler ko nak ngorat diorang?!

mmm event yang terdekat sabtu-isnin ni. ada makyong. show kat ask. meh le datang. free je! aku ada hari sabtu tu. ahad-isnin aku takdelah coz aku dah kat setiu. kalo datang sabtu leh jumpa aku. then boleh mengeteh!!!

aku bertolak ke setiu naik bas mahligai jam 9.00pagi 13hb mac, balik kl dari kt 10pagi 15hb.
tunggukan foto2 intan ek!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net