Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 16-Jan-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
malam tunas jiwa

semalam ada acara 'malam tunas jiwa'. suatu ekspresi seni untuk dikongsi bersama khususnya berkenaan dengan mangsa2 tsunami. telah diadakan di laman akademi seni kebangsaan, jalan tun ismail. penganjur utama ialah yayasan kesenian perak bersama seniman prihatin. juga disertai oleh akademi seni kebangsaan (ask) juga dewan bahasa dan pustaka.

malam itu dimulai dengan doa oleh en. rahim abdullah yang merupakan penulis juga pensyarah ask. antara peserta yang mengambil bahagian ialah rozan azen, kumpulan dewangga sakti, muhammad haji salleh, szi, zubir ali, pelajar jurusan muzik dan tari ask , ladin nuawi dan grup anak2 ciliknya, pretty ugly, hazami, rahman shaari, wisran hadi, penari2 dbkl(wah, persembahan mereka menarik skali-ala2 roh -roh yang meminta pertolongan), dan ramai lagi.

alhamdulillah ramai juga khalayak malam itu dan aturacaranya berjalan lancar walaupun ada sedikit kelewatan acara bermula.

insyaallah usaha ini akan diteruskan lagi bagi membantu mana2 pihak yang memerlukan - yang pentingnya usaha ini diharap makin dapat menyatukan umat manusia....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net