Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-Oct-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Tahun 1990

1990-ngan zetty@bakaugruv-kat manalah dia skang ni
1990-soobitha & jiji-pernah jadi cover majalah jelita & wanita
1990-ngan rozie... skang dah jadi member radhiah jugak:)
1990-bebudak sks1 gi cameron
1990-6mawar ngan cikgu rocidiah & cikgu jalilah...miss ya all
1990-hehe grup koir ngan cikgu ramli&cikgu hasni
1990-ngan norul-kat mana dia skang?
18sep1990-6mawar ngan ustaz iramzy... apa kabar ustaz skang ek?
Foto-foto tahun 1990.
Ngan kengkawan Bakaugruv....Aku masih ingat agi kat korang especially Zetty N Rozie... Zetty kat mana skang pun tak tau. Rozie n Radhiah dah jadi member. Zahree aku terjumpa dia lepas SPM dulu, rasanya masa tu dia dah masuk Kolej........ ah tak ingat plak- lepas tu dia gi US. Zamwal aku jumpa semula di ITM Shah Alam-lain gila daripada yang aku kenal dulu. Hehe sopan je- segan plak aku. Fadzli Yaakob@AFY -dah jadik orang famous tentu dah tak ingat aku lagi, walaupun kitorang pernah terserempak kat KLCC dan dia senyum kat aku. Haahaa still remember adegan gunting yg aku selalu pinjam daripada dia dulu. Arif, juga Azraf. Pernah juga ternampak foto dia(Azraf) kat suratkabar-ruangan salam raya. Kalo tak salah dia belajar kat jepun-kalau betul tu dialah. Abg. RedzaHatta-aku pernah juga nampak nama dia kat ITM dulu. Abg. Airil Haimi lagilah -dialah yang jadi ketua grup kat bakaugruv dulu. Masa aku masih skolah n kat itm every year foto dia kuar kat paper di ruangan salam hari raya. Pernah gak terserempak kat klcc- dia masih seperti dulu, aku tengok dari jauh jelah. Dan skang dia dah jadi lecturer kat UITM Perak. Dia juga selalu tulis artikel kat Eh! every month & di surat kabar juga. Memang salute ngan dia.

Ada gaks gambar ngan classmate darjah 6mawar dan yg lelain. Masa g cameron, di bawah kilang teh boh, gambar darjah 6 ngan cikgu jalilah, c.rocidiah, c.ramli n c.hasni, ustaz iramzy. member2 6 mawar melor masih ingat korang. juga yg lain2.
hehe ayeen masa ni kita lom jadik member kan! haha kelakar plak rasanya. kita masing2 kenal, tapi tak pernah bercakap.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net