Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Jun-2008 14:52 Email | Share | Bookmark
aku dan adik di cc danau kota

mmm... pulang kerja tadi dijemput adik... dari belakang workstation aku, fawzy dah melaung.. uiiii hari belum gelap lagi! cepatnya balik! heheheehh....

aku dan adik dinner at sate samuri kat area melati... pastu singgah outlet terbaru secret recipe dan kami beli manggo delight- tu melor punya, dan strawberry yogurt - adik punya....

balik umah.... dengar berita, sikit jer, pastu nonton sindarella n a little bit of mr. mama. terkejut aku watak mr mama yg asal tu dah takde. digantikan dengan arash mohammad. alamak lupa plak nama suami vanida tu... adik kata dalam citer tu dia dah meninggal accident- alahhhh tetiba cam sayu plak watak dia dah takde....

lepas bagi tamtam n bucuk makan, aku dan adik keluar lagi- ikut dia gi cc ni... survey kerja untuk adik.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net