Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jun-2008 19:50 Email | Share | Bookmark
Senai dan manggis

Pagi-pagi lagi aku mendapat panggilan telefon. heheeheh.. sebenarnya aku dah sedar, cuma macam liat nak bangun... aku tengok private no. mmm siapa yer, aku cuba teka... dan tepat sekali tekaanku. heehhehe betul mgr aku. heeheheh....

n terus mandi siap, arini gi opis awal. hohohho... kuar je umah, ujan turun dengan lebat! alamakkkk.. aku buka je payung aku yg cute mute tu, tetiba dianya clip/cangkuk dia patah/pecah. adusss tukar lah payung kedua yang besar gedabak....

8.20 pagi tiba di pejabat dan jam 9.10pagi baru bertolak.. kerana bos aku tiba lewat... rancangan asal bertolak 8.30pagi....

2 kereta- perdana dan nazaria. aku, iq n fawz ikut sharin n joey. lelain naik perdana.
dlm kul 12 sampai lah senai.... tengok tengok dan tengok apa yg ada kat kilang tu.... ok-ok-ok lepas tu makan....

pastu balikssss.... singgah di hentian mana ntah aku lupa nak tengok dan tanya, nampak manggis cute mute juga... belilah sekilo setengah, aku offer diorang tak mo... rugis rugis.. siap tergolek2 manggis dalam nazaria tu. hihkhikhikik... hari ni memang akulah jadi mangsa sakat iq. dah memang takde orang lain dah dia nak sakat. sharin yg serius tu pun sengih2 je tengok aku yg asyik jadi mangsa 'buli' iq. heheeh... at least takdelah boring sangat diorang dalam perjalanan tu kan. heheheheh....

adalah kedengaran bestnya aku gi sana, gi senai. hehehehe aku leh agak kata-kata tu leh kuar...
mmmmm apa yg best? bagi aku biasa aje, kerana ini kerja, bukannya aku gi main2 jenjalan pun. just pergi kilang, tengok contoh 'dinding-dinding', 'roda-roda' dan cara 'packing for delivery' pastu makan pastu balik pejabat. yang lamanya dalam kereta tu jer... amender lah yang seronoknya... entahlah....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net