Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  [45]  46  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERSANDINGAN EDA DAN SHA

fesyen hindustan
fesyen wanita jawa
di kebun bunga inggeris
View all 7 photos...
HEHHE EDA , INILAH ANTARA FOTO YANG AKU AMBIL....

aku skang dah kerja kat akademi seni kebangsaan. start 3hb ari tu so dah masuk minggu ketigalah ni.


Saturday, 20-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
20 NOVEMBER 2004-HARI PERSANDINGAN LINA DAN DECKY

LINA - FESYEN HINDUSTAN1
LINA-FESYEN HINDUSTAN2
INTAN
View all 18 photos...
RAMAI JUGA TEMAN YANG HADIR...


Friday, 19-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERNIKAHAN LINA DAN DECKY

AKAD
SETELAH AKAD
SETELAH BATAL AIR SEMBAHYANG
View all 4 photos...
Pada tarikh ni intan tiba di kuala lumpur dari setiu, terengganu. kami berdua ke melaka pagi tu. maklumlah malam ni teman baik kami lina akan bernikah dengan decky... lepas jumaat si sepupu lina (alamak terlupa pulak nama dia time aku tulis ni) dan LINA senidiri jemput aku ngan intan kat depan balai polis. hehe selamba aje, bakal pengantin ni kuar rumah...ehhe kalo orang dulu pasti tak dibenarkan kuar rumah.... Inilah foto2 yang aku ambil di majlis pernikahan lina dan decky... TAHNIAH YE LINA DAN DECKY!!! Aku sentiasa doakan kebahagian korang berdua...


Tuesday, 26-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Zaman Sekolah Menengah

1991-1mawar smconvent sentul (smcs)+pn. fadillah
1991-nina,poh leng,tati,jun,izwain,prema,nilam,izan,haliyana,dll
1992-2cempaka ngan pn. ? hehe lupa nama cikgu plak...in da class
View all 14 photos...
Ni foto masa sekolah menengah........
Radhiah, kita sejak 1987 sampai spm satu kelas...
1992-Hehe Ayeen, masa ni kita dah sekelas.... Dulu kalo beraya selalu ber7-ada shalfa,marsiti,eza,hasni, dan erna....


Monday, 25-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tahun 1990

1990-ngan zetty@bakaugruv-kat manalah dia skang ni
1990-soobitha & jiji-pernah jadi cover majalah jelita & wanita
1990-ngan rozie... skang dah jadi member radhiah jugak:)
View all 8 photos...
Foto-foto tahun 1990.
Ngan kengkawan Bakaugruv....Aku masih ingat agi kat korang especially Zetty N Rozie... Zetty kat mana skang pun tak tau. Rozie n Radhiah dah jadi member. Zahree aku terjumpa dia lepas SPM dulu, rasanya masa tu dia dah masuk Kolej........ ah tak ingat plak- lepas tu dia gi US. Zamwal aku jumpa semula di ITM Shah Alam-lain gila daripada yang aku kenal dulu. Hehe sopan je- segan plak aku. Fadzli Yaakob@AFY -dah jadik orang famous tentu dah tak ingat aku lagi, walaupun kitorang pernah terserempak kat KLCC dan dia senyum kat aku. Haahaa still remember adegan gunting yg aku selalu pinjam daripada dia dulu. Arif, juga Azraf. Pernah juga ternampak foto dia(Azraf) kat suratkabar-ruangan salam raya. Kalo tak salah dia belajar kat jepun-kalau betul tu dialah. Abg. RedzaHatta-aku pernah juga nampak nama dia kat ITM dulu. Abg. Airil Haimi lagilah -dialah yang jadi ketua grup kat bakaugruv dulu. Masa aku masih skolah n kat itm every year foto dia kuar kat paper di ruangan salam hari raya. Pernah gak terserempak kat klcc- dia masih seperti dulu, aku tengok dari jauh jelah. Dan skang dia dah jadi lecturer kat UITM Perak. Dia juga selalu tulis artikel kat Eh! every month & di surat kabar juga. Memang salute ngan dia.

Ada gaks gambar ngan classmate darjah 6mawar dan yg lelain. Masa g cameron, di bawah kilang teh boh, gambar darjah 6 ngan cikgu jalilah, c.rocidiah, c.ramli n c.hasni, ustaz iramzy. member2 6 mawar melor masih ingat korang. juga yg lain2.
hehe ayeen masa ni kita lom jadik member kan! haha kelakar plak rasanya. kita masing2 kenal, tapi tak pernah bercakap.


[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  [45]  46  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net