Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  [42]  43  44  45  46  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LAGI FOTO INTAN DAN NAFIS

Raja Sehari
Kutip duit dik!?
Hehe dah lapar ke?
View all 14 photos...


Friday, 25-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
TAMBAHAN FOTO DI HARI PERSANDINGAN INTAN DAN NAFIS

HILMI sepupu Intan
Bunga telur Intan
 
View all 18 photos...


Sunday, 20-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT PENGANTIN BARU INTAN & NAFIS!

Pelamin Intan&Nafis
 
Sempat agi tu ber'sms' sebelum nikah!
View all 15 photos...
13 Mac 2005 jam 9.10pagi aku bertolak ke Jerteh dari Hentian Putra. Aku sampai Jerteh jam 5.15ptg. Si Hafiz dan Hilmi jemput aku kat stesen bas Jerteh dan kami menuju umah Intan di Depan Sekolah Kebangsaan Guntung Luar di Setiu. Heehehhe akhirnya aku sampai juga ke umah intan lagi sejak kali terakhir 1999 dulu bersama Lina dan Eda.

Malam tu kul 9 lebih Nafis melafazkan untuk memperisterikan Intan! Waaaah Intan pula sudah bergelar isteri. hehehe tapi dia tetap maintain macam biasa. Rilex giler!!!

Dan esoknya 14hb. petang Intan dan Nafis bersanding. Hehehehe dari pagi sampai ke petang hujan! Mmm nasib baik mereka dah bersanding dulu dan makan sebab sedang je diorang makan beradab, ALAMAK ELEKTRIK TERPUTUS!!! Hehehe lewat petang baru ada elektrik lepas tu baru diadakan sesi tukar2 baju kawan aku ni!!!

So my friends, let us see Intan & Nafis!!!

Tan dan Nafis, tima kasih hantar aku pulang kat Kuala Terengganu. Sampai pancit tayar keter ko. ihkhihihkk... Hehehe mujur ada Nafis ko Tan!!! kalo tak ko lah yang kena tukar tayar, dah lah ayu berbaju kurung, gitu!!! hehehhe..... Miss ya!



Saturday, 12-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SEPANJANG MAK YONG RAJA MUDA LAKSANA

buka panggung
oleh pak nasir
persiapan
View all 6 photos...


Wednesday, 9-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dear sinar n eda :)

DIA 1C-ITM SEGAMAT :)
GUYS FROM DIA 1
1997-DIA2C BERAYA DI UMAH EDA
View all 9 photos...



hai kengkawan!!! sham, ask kat jln tun ismail- betul2 blakang jkr- rasanya sham kerja situ dulukan. n bebetul sebelah padang merbuk. kiranya tengah padang merbuk dan jkr lah ni. ahad ni intan akan menikah dengan nafis, tunangnya. insyaallah melor akan sampai sana petang tu. yup, harap dapat lihat dia menikah. lunch sama? waaaa nak juga kita makan sama. tapi sham nun kat area jln pinang, mmm kalo ada monorel dari tempat kita boleh gaks p sana. cuma adalah 2 kali kita lunch ngan yang kat area masjid india. insyaallah kalo ada kelapangan kita akan update foto kengkawan ek. mmm ada barang untuk baby sham berdua, tapi bilalah agaknya melor dapat serahkan ek. jangan sampai tak muat sudahlah...

eda,
stakat ni kerjanya ok. aku hepi kat sini......
0) hmmm ngorat? mmmm waaaaaa baru nak kenal2, time lunch hari ni aku baru dpt tau, xde can. huh, melepas agiks aku.... hahhaahah... alaaa mostly orang kat sini sumer dah kawin le. student ramai lerrrrrr... tapi adiks2lah.... ihkhikhk giler ko nak ngorat diorang?!

mmm event yang terdekat sabtu-isnin ni. ada makyong. show kat ask. meh le datang. free je! aku ada hari sabtu tu. ahad-isnin aku takdelah coz aku dah kat setiu. kalo datang sabtu leh jumpa aku. then boleh mengeteh!!!

aku bertolak ke setiu naik bas mahligai jam 9.00pagi 13hb mac, balik kl dari kt 10pagi 15hb.
tunggukan foto2 intan ek!!!


[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  [42]  43  44  45  46  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net