Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  39  40  [41]  42  43  44  45  46  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BENARKAH BORNEO DAH KAWIN???

ISHISHISH... sampai ati born tak inform kita sumer....


Friday, 6-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dear Teen

masa ko dan mahaddar ke umah aku in 2003
teen di ambang pintu umahku
mahaddar posed
View all 5 photos...
mmmmm memang aku nak upload foto2 kita sumer di segamat dulu. hehe disebabkan gambor lama, tulah aku amik masa nak scan gambor 2. heeheheh tunggu ek... tang gi kenduri intan kat johor, aku rasa tak dapat gi, coz malam sebelumnya aku ada acara. kerja beb! sorry tan... ntah ler, aku lupalah lina dan decky gi ke tidak, padahal aku dah tanya dia dalam minggu ni. pelupanya aku ni!!! hmmmm ko bila agi teen?!


Sunday, 24-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PERSANDINGAN LILY & AZMAN

HANTARAN KEDUA-DUA PENGANTIN
hantaran untuk azman
hantaran untuk lily
View all 53 photos...
SELAMAT PENGANTIN BARU!


Friday, 22-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Intan dan Nafis

Hari ni lepas kerja aku tumpang keter kak Fila. Turun kat bulatan depan bank negara tu dan berjalan menuju ke McDonald Depan Sinar Kota. Sebenarnya aku dan Intan dah berjanji nak jumpa petang tu. Yup akhirnya aku ketemu dia dan Nafis.... Kitorang boraks...Intan sampai KL pagi smalam. Kan ke smalam Maulidur Rasul. So dia turun ke Putrajaya Presint 9 untuk bertemu Nafisla... Hehehe.... Pas makan kitorang jenjalan kat Pasar Seni. mmm kebetulan petang tu ada plak shooting kat kawasan pelukis potret, hehe aku tengok diorang tengah shoot pakcik aziz la! mmmm masuk citer apa ye? Setelah kitorang berpisah jalan, aku redah je ujan yang makin lebat. mmm nak balikkan... So hope that we can meet again my friends!!! Take care....


Friday, 8-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Genting Highland Here I Come!!!

kitorang tunggu giliran nak check in!
photo by zura
mamat dan ana
View all 15 photos...
waaaa sonotnye aku! arini aku akan ke genting highland ngan zura dan kawannya.... ana dan mamat. dah lama giler aku tak genting since 1992! lama tu....


[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  39  40  [41]  42  43  44  45  46  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net