Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 19:47 Email | Share | | Bookmark
Selamat hari lahir Riez!

Hari ini birthday Riez yang ke 33 tahun... aku sms dia tengahari tadi dan wished him. but no reply till now. mmmm mungkin bz. biasalah teman aku seorang ni memang teramat bz...

anyway i wish for your happiness my friend! dan semoga pertunanganmu tak lama lagi, akan selalu diberkati, insyallah. but u forgot to tell me the date my dear friend!


Sunday, 1-Jun-2008 11:55 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT PENGANTIN BARU DALYA!

Dear Dal,

Aku ucapkan tahniah diatas pernikahanmu. Hari ini majlis persandinganmu.... Tahniah juga untuk Sudirman ye!

Maafkan aku kerana tak dapat menghadirkan diri ke rumahmu... aku ada agenda keluarga dan juga kerja yang tak terelakkan.... Walau bagaimanapun aku ucapkan selamat berbahagia senantiasa, dan semoga diberkati kehidupan barumu insyaallah!



Friday, 16-May-2008 01:45 Email | Share | | Bookmark
Cuti!

Hari ni aku ambil cuti. sebenarnya rancangan awal nak ke UKM, nak tolong bonda ambilkan foto, bahan kerja pemuziumannya. tapi akhirnya bonda kata, tak jadi, kerana pegawai yg bertugas cuti pula... maka aku dan adik pun berencana ke Plaza Low Yatt. heheehe nak amik barang elektronik terbaruku.... akhirnya tertunai juga!

dan malamnya kami tidur di rumah bonda....


Monday, 12-May-2008 16:53 Email | Share | | Bookmark
NGANTUKNYA....

HUHUHU Ngantuk teramat!.....


Tuesday, 22-Apr-2008 18:28 Email | Share | | Bookmark
jap agi nak gi low yat

mmm nak gi low yat lah
dah wat appointment ngan staf kedai komputer kat situ.....
tapi perut cam lapar lah plak... hari ni tak makan tengahari coz kekenyangan makan nasi lemak pagi tadi

oklah nak chow, nak naik lrt star dari stesyen bandaraya turun kat stesyen pekeliling a.k.a titiwangsa dan naik monorel ke stesyen bukit bintang...




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net