Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  [39]  40  41  42  43  44  45  46  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...


Monday, 23-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MAKAN SATE KAJANG!

ayah dan adik
opah
dah sampai pun di pekan kajang
View all 8 photos...
AKHIRNYE tertunai juga hajat aku nak bawak opah gi makan sate kajang...kitorang makan kat kedai sate hj samuri kat bangunan dato nazir kat kajang nun... ok gaks harganya... mmm aku makan manyak daging, apalagi malam tu kepanasan le!!!

yang pergi-aku, adik,opah dan ayah...


Saturday, 21-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
A JOURNEY 2 PAGOH- BORNEO & MATUL'S WEDDING!

din, cepatle bawak kak long gi kenduri borneo!
kul11.30am kita dah sampai long.cepat sangat.kita round dolu
11.40am... awal agi ni... kita pusing2 dulu din
View all 36 photos...
SELAMAT PENGANTIN BARU BORNEO DAN MATUL

TAHNIAH DARIPADA AKU DAN WIRA..Berjaya juga kitorang sampai ke umah ko kat pagoh nun... ni gambar-gambar korang...Nanti ko pilihlah nak yang mana eh....

Kengkawan saksikanlah ye !


Di atas permintaan ramai, kumasukkan juga foto ni skarang juga....ada agiks sebenarnya.... nanti yer.. aku tengah pening, coz kena stay up till kul 2 ni nak tunggu upload foto ni....will be add some more guys!


Thursday, 19-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Last day in terengganu

intan
dan aku
di rumah keluarganya
View all 5 photos...
Ari ni aku dan adik melepaks di umah intan je. dia plak gi kerja....

5.30petang intan tiba umah....

8.00malam kitorang bertolak ke stesyen bas jerteh di hantar oleh sepupu intan yang ku panggil pakcik(tak tau pun dia pangkat sepupu intan, heheh), ayah, mak intan dan ikram anak buah intan yang comel!!!

9.30 naik bas mahligai... mmmm hadapi masalah sit lah pulak! tak pe , telah disettle oleh intan dengan staf kaunter tiket. setelah aku bengang dengan makcik dan pakcik yang nak duduk kat situ-no. sama.... aku cakap elok-elok tapi....

aku dan adik turun dulu dekat bas stop dekat ngan umah jam 5.30 pagi. bye intan! dia nak turun di putrajaya, nafis jemput nanti....
INTAN, TERIMA KASIH YE! jumpa kitorang....

lepas je letak beg kat umah, apalagi aku dan adik gi Malik, pekena nasi lemak dan teh o! lapar beb...

what a journey to terengganu..... mmm nak jalan lagi!!! lepas ni nak gi Pulau mana plak eh?
Kengkawan, jumlah kita gi beramai-ramai....


Wednesday, 18-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:( waaaa ari ni last day aku kat pulau perhentian....

BONDA 2TAHUN LALU... 18 MEI 2003@MONT KIARA
AKU DAN ADIK DI MONT KIARA 18 MEI 2003
6.42pagi...awal bangun
View all 14 photos...
heheh ari ni kul 6 pagi aku dah melepak tepi pantai. dengar bunyi bot nelayan aje di dalam kegelapan tu... dan cuma nampak kelip-kelip lampu bot.... sumer orang masih tidur. aku sengsorang kat situ. kol 6.30 adik plak joint aku lepak tepi pantai. ingatkan nak tengok matahari terbit, tapi malangnye matahari tak kelihatan.. tetiba dah terang.... tertutup awan agaknya.... kul 7pagi aku nampak staf tunabay datang kerja....

hehehe apalagi aku main air agiks ler.... last day kan....

10pagi lepas packing, aku dan adik gi minum kat gerai 'Nia's cafe' pekena teh tarik dan teh halia kegemaran aku dan adik. mmm ujan renyai-renyai lak pagi ni. 11.30 pagi balik bilik amik barang dan check out....

heheh kali ni barulah staf kat reception tu tanya aku, tadi tu adik ke? heeheheh... iyelah, dah last day baru tanya plak.... hehe yelah baru smalam baru dapat boraks ngan receptionist tu, bukan borak apa pun. yang sebenarnya asyik kena diloyarburukkan oleh kengkawan dia kat cafe Nia tu ha!


tiba di darat kul 1.00pm. gi makan dulu dan lepak kat kedai makan tu sampai kul 2. pas tu kitorang gi perhentian bas kuala besut dan tunggu bas ke jerteh. 2.30 bas datang dan berbekalkan tambang rm1.40 bas transnasional kitorang sampai stesyen jerteh kul 3petang... waaaaaa.... melepak agiks kat kedai makan tunggu intan sampailah kul 5.30petang.... sambil diiringi hujan lebat. mmm nasib tak ujan lebat di pulau tu...

akhirnya intan tiba 5.30 dan kitorang gi makan agi di gerai depan stesyen bas jerteh... makan nasi goreng ikan masin dan teh ais... padahal dah nak demam ni....

pas makan kitorang gerak ke umah intan di setiu....


[<<  <  32  33  34  35  36  37  38  [39]  40  41  42  43  44  45  46  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net