Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  30  31  32  33  34  35  36  [37]  38  39  40  41  42  43  44  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ALO!!!

Mmmm hari ni iz a bz day... Bantu students tari readykan kostum kat UCSI esok pagi, setelah pagi tadi diorang wat show kat Perbadanan Kraftangan Malaysia, Jalan Conlay..... Nasib baiklah ada bebudak ni. Diorang readykan aku ngan Nasi Ayam... Yelah tak sempat nak kuar walau waktu lunch arini... mmm nak prepare untuk diorang gaks kan lah......

ni pun tak sure leh siapkan upload gambar zinie dan sheri...rasanya akan sambung dilain ari agiks.... kengkawan


Tuesday, 21-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PERTEMUAN NGAN KAK FID

inilah kakfid
mmmm macam maggi mee plak, padahal makanan korea
Dah lama tak jumpa kak fid.... so dari cheras aku jumpa kak fid n lunch together di times square food court tingkat 10. first time plak makan di situ.. tak tau pun..

kak fid ni teman sekejaku dulu...


Saturday, 18-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ 1 Utama

 
 
mee laksa nyonya & nasi apa ye?lupa plak menunya...
lepas mencari kedai WONDERMILK kitorang gi makan kat restoran Nyonya kejap... sedap!


Wednesday, 15-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ARI NI JUMPA SHAMSINAR

mmm dah lama tak jumpa sinar...akhirnya ari ni aku jumpa gak sinar. setelah beberapa kali plan nak jumpa dia tak jadik... aku gi jumpa sinar kat uoa food court.... thanks sham!


Saturday, 11-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KE SIMPANG EMPAT,ALOR GAJAH - PLENTONG, JB

alamak sapa ni?
ohhh lina rupanya
siap2 nak gi kenduri
View all 86 photos...
2.45Petang aku bertolak ke Simpang 4, Alor Gajah, Melaka. Ke umah Lina kat kg. Decky amik aku kat kedai simpang 4 tu...TQ decky. Dah lama gak aku tak ke umah Lina ni sejak kenduri kawin Lina dan Decky. Sumer ada, kebetulan plak Si Ijan (adik Lina) balik sekejap ngan kengkawan LHDN nya....Mmmm terjumpa plak member seITM Segamat n Shah Alam dulu. Izan gak namanya.Tulah muka familiar.

Lepak ngan Lina n famili....

8.15malam kitorang bertolak pulang ke JB...Singgah di Hentian Machap dulu coz Lina dah lapar...
11.45malam aku pun sampai umah diorang kat Plentong ni...

mmm esok kitorang nak gi kenduri umah ZINIE...kenduri kawin ZINIE & my friend SHERRY...Mmmm aku kenal sherry masa tahun 1995 dulu. Kitorang ikut Seminar SPM kat UKM dulu, dan dia roommate aku masa tu... hehe skang dia dah kawin ngan classmate aku di ITM plak....

TAHNIAH YE ENGKORANG! SELAMAT PENGANTIN BARU... Jumpa esok k!!!


[<<  <  30  31  32  33  34  35  36  [37]  38  39  40  41  42  43  44  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net