Melor'z FotoPage

By: Melor Indah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Jul-2008 20:30 Email | Share | | Bookmark
Sebutir Bintang DAlam Kenangan... Usman Awang

 
 
 
View all 17 photos...
malam mengenang usman awang... hari ni merupakan hari lahir arwah... 12 Julai 1929...jika arwah masih ada, usianya ialah 79tahun... sebaya uwan aku....


Friday, 27-Jun-2008 08:28 Email | Share | | Bookmark
FIRE DRILL di pejabat

wah wah wah hari ni ada latihan kebakaran....
tapi semua orang berlenggang kangkung.... pintu keluar kecemasan, cuma sebelah meja aku dan lisa jer.... mujurlah kami ni di tingkat 1... takdelah teruk nak turun atau naik....

sampai kat luar bangunan, semua tercari2 di mana pegawai kebakaran untuk jabatan kami.... manalah si naim dan danial ni....

sambil berkumpul sambil sesi foto... heheehe...


Tuesday, 17-Jun-2008 14:52 Email | Share | | Bookmark
aku dan adik di cc danau kota

mmm... pulang kerja tadi dijemput adik... dari belakang workstation aku, fawzy dah melaung.. uiiii hari belum gelap lagi! cepatnya balik! heheheehh....

aku dan adik dinner at sate samuri kat area melati... pastu singgah outlet terbaru secret recipe dan kami beli manggo delight- tu melor punya, dan strawberry yogurt - adik punya....

balik umah.... dengar berita, sikit jer, pastu nonton sindarella n a little bit of mr. mama. terkejut aku watak mr mama yg asal tu dah takde. digantikan dengan arash mohammad. alamak lupa plak nama suami vanida tu... adik kata dalam citer tu dia dah meninggal accident- alahhhh tetiba cam sayu plak watak dia dah takde....

lepas bagi tamtam n bucuk makan, aku dan adik keluar lagi- ikut dia gi cc ni... survey kerja untuk adik.....


Thursday, 12-Jun-2008 08:45 Email | Share | | Bookmark
SMS daripada Abang Ijat & Jepp

080107 temanku abg mie...
8.45am Abg Ijat: Abg Mie dah tak da!
aku tergamam? takde apa maksud abg ijat??? kala tu aku di dalam perjalanan ke pejabat.....

8.52am Abg Ijat: Heart attack smalam
kali terakhir aku ketemu abg mie bulan april lalu kalau tak salah... di istana budaya, sebelum persembahan teater 'Nyonya' lakonan Kak Ara (Juhara Ayob) dan lain2 pelakon teater....

09.12 am Mel: Jep, abg mie meninggal?

10.05am Jepp: Melor sory.. Phone tertinggal td. Jumpa rektor... Ye abg mie dah meninggal smalam lps
asar... Jepp sempat melawat jenazah kat hospital selayang.. Jenazah dah dibawa balik
ke kelantan n dikebumikan di sana...

10.13am Mel: Oh so abg Ijat d kg a.mie? mmm...

11.05am Jepp: Ha ah... Abg Ijat, rosman, ada 2/3 orang pegi kg arwah...

nampaknya raya tahun ni, takde lagilah aku merasa dan order kuih tart air tangan abg mie... huhuhu...
aku masih ingat pertama kali aku kenal dan jumpa abg mie di ASK.... di bilik kostum bersama abg ijat, kak ara, abg rosman dan ce'kem... berbaju melayu teluk belanga hitam....

inalillah.. semoga rahmat mencucuri ke atas rohnya....


Tuesday, 10-Jun-2008 19:50 Email | Share | | Bookmark
Senai dan manggis

Pagi-pagi lagi aku mendapat panggilan telefon. heheeheh.. sebenarnya aku dah sedar, cuma macam liat nak bangun... aku tengok private no. mmm siapa yer, aku cuba teka... dan tepat sekali tekaanku. heehhehe betul mgr aku. heeheheh....

n terus mandi siap, arini gi opis awal. hohohho... kuar je umah, ujan turun dengan lebat! alamakkkk.. aku buka je payung aku yg cute mute tu, tetiba dianya clip/cangkuk dia patah/pecah. adusss tukar lah payung kedua yang besar gedabak....

8.20 pagi tiba di pejabat dan jam 9.10pagi baru bertolak.. kerana bos aku tiba lewat... rancangan asal bertolak 8.30pagi....

2 kereta- perdana dan nazaria. aku, iq n fawz ikut sharin n joey. lelain naik perdana.
dlm kul 12 sampai lah senai.... tengok tengok dan tengok apa yg ada kat kilang tu.... ok-ok-ok lepas tu makan....

pastu balikssss.... singgah di hentian mana ntah aku lupa nak tengok dan tanya, nampak manggis cute mute juga... belilah sekilo setengah, aku offer diorang tak mo... rugis rugis.. siap tergolek2 manggis dalam nazaria tu. hihkhikhikik... hari ni memang akulah jadi mangsa sakat iq. dah memang takde orang lain dah dia nak sakat. sharin yg serius tu pun sengih2 je tengok aku yg asyik jadi mangsa 'buli' iq. heheeh... at least takdelah boring sangat diorang dalam perjalanan tu kan. heheheheh....

adalah kedengaran bestnya aku gi sana, gi senai. hehehehe aku leh agak kata-kata tu leh kuar...
mmmmm apa yg best? bagi aku biasa aje, kerana ini kerja, bukannya aku gi main2 jenjalan pun. just pergi kilang, tengok contoh 'dinding-dinding', 'roda-roda' dan cara 'packing for delivery' pastu makan pastu balik pejabat. yang lamanya dalam kereta tu jer... amender lah yang seronoknya... entahlah....


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net